Примата на фолка Глория и бащата на дъщеря й - Илия Загоров, се

...
Примата на фолка Глория и бащата на дъщеря й - Илия Загоров, се
Коментари Харесай

След 20 години: Глория и бащата на дъщеря й се събраха

Примата на фолка Глория и бащата на щерка й - Илия Загоров, се събраха, само че не като двойка, а като любещи баба и дядо на дребната си внучка Галина. Двамата се разделиха преди към 20 години, само че застанаха един до друг на първия рожден ден и кръщенето на дребното ангелче. Само преди часове самата Глория пусна фотография, на която театралничат тя, Илия, щерка им Симона и дребната Галина, която тъкмо е приела християнската религия. 

С този фотос примата сподели, че с някогашния си мъж поддържат положителни взаимоотношения и всевъзможни други клюки са мощно пресилени и погрешни. От къси видеосторита в персоналните профили в обществените мрежи на Симона и Глория се вижда, че примата и Илия даже са поздравили гостите на тържеството с няколко дуетни осъществявания. 

Преди време дружно създаваха едни от най-големите шлагери, а дуетът им " По табиет “ остана във времето като обичана ария на меломаните. 

Припомняме ви, че в деня на Светото кръщение щастливата майка Симона подари на дъщеря си прочувствен подарък - ария, отдадена на нея. Парчето носи името " Галина “. Симона показа плана си, а под фрагментите от песента написа:  " Честита да си ми, Галина. Представям ви една ария, която написах за 10 минути, ария, в която съм вложила цялата си обич и душа. Песента " Галина “ е моят подарък за първия рожден ден на моята щерка. Ще чуете мелодия с флейта, която е изсвирена от мен, текст и музика, която значи доста, а към края на песента ще чуете и първи рев на Галина от самото раждане “. 

Гордата майка благодари на целия екип за реализацията на песента и разкри, че това е тяхната история, споделена с всички почитатели точно на рождения ден и първородната й рожба, написа " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР